Nyheder

maj 2017

Altor opkøber TRESU Group

TRESU Group er en højt specialiseret produktionsvirksomhed, som er førende inden for produktion og levering af flexo inline trykmaskiner primært inden for fødevaredelen af den emballageproducerende industri (primært til emballage trykt i karton - bl.a. emballage til juice og mælk) samt tilbehør til flexo, offset og digitale trykmaskiner, der afsættes til en lang række førende producenter i den grafiske industri. TRESU er også leverandør af specialløsninger til den grafiske produktion af nicheprodukter såsom skrabelodder og hygiejneprodukter. Herudover er TRESU eksponeret til det hurtigt voksende marked for industrielle digitalprintere med deres løsninger indenfor flexo overfladebehandling, der typisk erhverves sammen med den digitale printer.

 

Virksomheden har hovedsæde i Bjert ved Kolding med yderligere produktions- og salgsfaciliteter i USA samt salgs- og servicekontorer i Tyskland, Italien, Kina og Japan. TRESU beskæftiger omkring 250 dedikerede medarbejdere, der med deres innovative løsninger servicerer virksomhedens globale kundekreds.

 

”TRESU’s kunder er blandt de største og mest krævende i branchen med et permanent fokus på produktivitet, effektivitet og service. Medarbejderne er vores vigtigste ressource” udtaler direktør Søren Maarssø. ”Vi holder konstant fokus på medarbejderudvikling og involvering og er altid på udkig efter højt kvalificerede arbejdskraft og talenter til at sikre en fortsat udvikling fremover.”, siger Søren Maarssø, COO, TRESU Group. ”Altor har en langsigtet investeringshorisont, og deres erfaring med industriel teknologi har stor værdi for vores kommende ekspansionsrejse.”

 

Søren Maarssø fortsætter: ”Med TRESU’s seneste gennembrud hos nogle af verdens største producenter af fødevareemballage samt indenfor overfladebehandling i det hurtigt voksende marked for digitale printere, har vi nu fokus på at accelerere vores vækst i og uden for USA.”

 

"Vi er tilfredse med den udvikling, som TRESU har gennemgået, og den fokuserede og meget velindtjenende forretning, virksomheden har udviklet sig til”, siger Thomas Marstrand, Managing Partner i Erhvervsinvest. ”Sammen med ledelsen og medarbejderne har vi været i stand til at anvende TRESU’s stærke tekniske kompetencer til at komme ind på nye geografiske markeder og segmenter inden for virksomhedens kerneforretning.”

 

”Igennem de sidste 5-7 år har TRESU skabt fundamentet til en internationalisering af sin kerneforretning inden for flexografisk trykteknologi”, siger Thomas Kvorning, Director hos Altor. ”Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med ledelsen i TRESU og til at realisere de ambitiøse vækstplaner, der venter forude”.

 

Transaktionen er betinget af godkendelse fra de relevante myndigheder.

 

For yderligere information, kontakt venligst:

Thomas Kvorning, Director hos Altor: +45 29 29 73 05

Thomas Marstrand, Managing Partner hos Erhvervsinvest: +45 21 65 93 26

Søren Maarssø, COO hos TRESU Group: +45 21 63 34 50

 

Om TRESU Group

TRESU Group er en specialiseret virksomhed, der fremstiller fleksible og kundetilpassede flexo trykmaskiner og tilbehørsprodukter til flexo-, digital- og offset trykmaskiner, til den grafiske industri. TRESU Group har mere end 30 års erfaring i udvikling og fremstilling af løsninger til denne industri og leverer både direkte til slutkunder og til OEMs.

 

Om Altor

Altor-fondene har siden stiftelse rejst ca. 5,8 mia. EUR i de samlede investeringsforpligtelser. Fondene har investeret over 3,6 mia. EUR i mere end 40 virksomheder. Investeringerne er primært foretaget i mellemstore virksomheder med det formål at skabe merværdi gennem vækstinitiativer og operationelle forbedringer. Blandt nuværende og tidligere investeringer kan Norican, Haarslev, Sonion, Ferrosan, Aalborg Industries og Helly Hansen nævnes.
Yderligere information kan findes på www.altor.com
 

Om Erhvervsinvest

Erhvervsinvest blev etableret i 2004 og har siden da rejst ca. 450 mio. EUR i samlede investeringsforpligtelser og gennemført 24 platform investeringer i mindre- og mellemstore danske virksomheder. Blandt nuværende og tidligere investeringer kan nævnes Ellegaard, Damolin, Mejerigaarden, G&O Maritime Group og Gaming. Yderligere information kan findes på www.erhvervsinvest.dk