Nyheder

december 2017

TRESU ansætter Ronni Nielsen som area sales manager, EMEA, til Solutions divisionen

Ronni Nielsen har en akademisk baggrund som maskiningeniør. Han har opået ekspertise inden for design af flexo trykmaskiner og har flere års erfaring i at sælge avancerede maskiner til både OEM-kunder og slutbrugere.

Allan Sander, Vice President - TRESU Solutions, udtaler: “På grund af stigende markedskrav var vi på udkig efter den rette kandidat, som vi kunne udvide vores salgsstyrke med. Ronni har den tekniske forståelse til at kunne sælge vores high-performance Flexo Innovator tryklinje og har samtidig også forståelsen for hvor vigtigt det er at opbygge og vedligeholde langsigtede og tætte forbindelser med kunden før, under og efter et salg. Ronni er allerede kendt i branchen, og vi er sikre på, at han er det perfekte match”.

 

Om TRESU Group

TRESU Group er en højt specialiseret virksomhed, der tilbyder fleksible, skræddersyede flexo trykmaskiner samt udstyr og tilbehør til både flexo og offset tryk. TRESU Group har mere end 30 års erfaring inden for udvikling og produktion af tekniske løsninger til denne industri og leverer direkte til slutkunder, OEM’er og partnere. Over 98 % af produktionen går til eksport, og således er TRESU Group en særdeles stærk spiller på det globale marked. TRESU Group har produktionsfaciliteter i Danmark, Litauen og USA samt salgsselskaber i Tyskland, Italien, Japan og Kina samt et internationalt netværk af agenter, som tilbyder lokal support og knowhow døgnet rundt.

 

Besøg virksomhedens hjemmeside på www.tresu.com

 

Presseinformation

Helene Gleerup, TRESU Group
Tel: +45 76 32 35 00; E-mail: hgl@tresu.dk
Postadresse:
TRESU Group
14 – 16 Eegsvej
DK-6091 Bjert