Nyheder

juni 2022

BOBST bygger videre på stærk labelstrategi i Danmark

Efter den succesfulde lancering af BOBST DIGITAL MASTER Series 340 og 510 er den autoriserede salgsagent No-Me ApS (Nordic Media) nu i gang med at introducere de innovative All-in-One maskiner til kunder i Danmark. Den velkendte virksomhed repræsenterer hele BOBST oneLABEL-porteføljen med en stærk installationsbase allerede etableret i landet. 

Med over 30 års erfaring i den grafiske branche er No-Me hovedsageligt fokuseret på etiketter og emballage og betjener kunder i hele Skandinavien med maskiner og udstyr fra førende leverandører. Teamet ledes af CEO Glenn Büttner, som kommenterede: "Jeg er meget stolt over at repræsentere BOBSTs portefølje af print- og konverteringsmaskiner til det voksende labelmarked i Danmark. Vi har allerede en række store kunder der med succes kører BOBST smal bane flexo og digitale trykmaskiner, og vi er nu klar til at udvide denne tilstedeværelse yderligere med DIGITAL MASTER-serien." 

No-Me yder lokal salgssupport til danske kunder som det perfekte supplement til den eksisterende servicestruktur fra Bobst Group Scandinavia (BGS). "Vi er meget heldige at have en så erfaren virksomhed som No-Me med i det globale BOBST-netværk af agenter," sagde Craig Moran, Region Business Director, BU Printing & Converting. "Nøglen til succes for vores kunder er at have den rette støtte fra de rigtige folk på alle nationale markeder, og jeg ved, at vores ekspanderende etiket-udbud er i gode hænder hos No-Me i Danmark." 

BGS logistikhub, som ligger i Brøndby ved København, dækker alle de nordiske lande. Det fungerer som en separat juridisk enhed og understøtter kunder med BOBST mekaniske og elektriske teknikere, lige som de også tilbyder dedikeret teknisk service- og projektledelse. BGS understøttes af de ekstra tekniske kompetencer fra Bobst Group UK & Ireland Ltd, hvis labelteam omfatter en digital specialist, en smal bane-webprocesspecialist og yderligere to feltteknikere til webbaseret maskineri. 

De nye modulære DIGITAL MASTER Series 340 og 510 All-in-One, All-Inline maskiner giver trykkere en unik mulighed for at opgradere deres fremtidige etiketproduktion. Maskinerne spænder fra en digital version til en mere avanceret konfiguration med problemfri integration mellem det centrale højhastigheds UV-inkjet-enhed og de valgte flexotryk- og konverteringsmoduler for den ultimative fleksibilitet. 

Glenn Büttner tilføjede: "Med udgivelsen af DIGITAL MASTER-serien har BOBST bekræftet ambitionen om at blive markedsleder inden for etiketter, og jeg er meget spændt på fremtiden." 

OneLABEL-porteføljen kan opleves i det fuldt udstyrede kompetencecenter i Bobst Firenze i Italien, hvor teamet er klar til at byde kunder velkommen med personlige demoer eller til at udføre virtuelle fjerndemoer. BOBST BE OUR GUEST-demodagene løber hele året rundt, og kunder kan tilmelde sig via linket her: http://www.bobst.com/competence-center-firenze.

Om BOBST 

Vi er en af ​​verdens førende leverandører af substratbearbejdnings-, trykke- og konverteringsudstyr og tjenester til etiket-, fleksibel emballage-, foldekarton- og bølgepapindustrierne. 

BOBST blev grundlagt i 1890 af Joseph Bobst i Lausanne, Schweiz, og har en tilstedeværelse i mere end 50 lande, driver 19 produktionsfaciliteter i 11 lande og beskæftiger mere end 5 800 mennesker rundt om i verden. Firmaet registrerede en konsolideret omsætning på CHF 1,563 milliarder for året, der sluttede 31. december 2021. 

Press contact: 

Gudrun Alex 
BOBST PR repræsentant 

Tlf.: +49 211 58 58 66 66  

Mobil: +49 160 48 41 439 

E-mail: gudrun.alex@bobst.com 

Følg os: 

Facebook: www.bobst.com/facebook  
LinkedIn: www.bobst.com/linkedin  
Twitter: @BOBSTglobal www.bobst.com/twitter  
YouTube: www.bobst.com/youtube